Miért nem kap jelet egy idő után a monitor?
Akár játszok akár netezek akárcsak épp áll egy helyben a gép, random időközönként elmegy a kép, a monitor nem kap jelet és a vidikártya ventilátorai felpörögnek. A vidikártya tapintásra nem forró, még langyosnak se mondanám. processzor sem melegszik. a probléma fennállása miatt a gépet újratelepítettem, kiporoltam újrapasztáztam de néha még mindig csinálja. van hogy napokig nem, van hogy napjában többször is. Vírusírtó is van fent. Gépem adatai:
Processzor: AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz
Memória: Corsair CMV4GX3M1A1333C9 2*8GB
Videókártya: SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 WITH BOOST
Alaplap: Asrock 970 Extreme4
Merevlemez: WD 2 TB
Tápegység: Aurum Gold 700
Monitor: Samsung SyncMaster S24b150 FULLHD LED
Billentyűzet: Medion Erazer
Egér: Razer Naga
Egyebek: Hang: Sound Blaster WoW Wireless Headset / Xiron 2.1 Soundbar 80X15X18 cm Poweroutput (PMPO) 1760w RMS 55watt
Szia.
Pedig muszáj lesz kicsit szórakázni vele. Az alábbi dolgokat kellene megpróbálni:
- D-sub / DVI kábel csere és teszt (ha idáig D-sub -on ment akkor DVI kábellel próba vagy fordítva.
- sajna alaplapi VGA nincs így azzal nem tudsz tesztelni, így viszont kellene szerezni egy kölcsön VGA kártyát ami tuti jól megy, és azzal megpróbálni.
- esetleg a monitort rákötni egy másik gépre és teszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!