Sasi33 kérdése:
A több processzoros alaplap működik-e egy procival?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy egyenlőre egy procival tudom e működtetni a több foglalatos alaplapot? Még nem szereztem be ilyen alaplapot csak kíváncsi lennék működik-e igy?2014. febr. 2. 22:26
2/15 anonim válasza:
Igen. De minek neked több foglalatos alaplap, azokat szervereknek találták ki.
3/15 anonim válasza:
Működik, csak felesleges. Szerverbe való, amin egyszerre rengeteg cucc fut és nagyon sok szálon kell neki dolgozni.
Te otthon ennyi mindent nem tudsz csinálni, a chipsetek miatt pedig lassabb is lesz otthonra.
4/15 A kérdező kommentje:
LightWave 3D renderingre szeretném használni. Ehhez nagyon nagy számítási kapacitás kell!
2014. febr. 2. 22:33
5/15 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy működik! Köszönöm a gyors válaszokat!
2014. febr. 2. 22:40
6/15 anonim válasza:
Ez az alaplap véletlenül socket 2011-es?
7/15 A kérdező kommentje:
Még nem szereztem be semmilyen több foglalatos alaplapot.
Most egy socket775 ös asus-om van, gondoltam abból át teszem a procit. És ha lessz pénzem veszek valamilyen Xeon procit bele. Vagy a 775-ös foglalat már nagyon régi?
2014. febr. 2. 22:50
8/15 anonim válasza:
2007-es kiadás az LGA775 tehát 7 éves
10/15 BM-Striker válasza:
Alapvetően jobban jársz egy LGA2011-es i7-el mint 2 775-ös Xeon-nal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!