Milyen a videó kártyám?
NVIDIA GeForce GTS 450 típusú 1GB os videó kártyám van.
Mennyire számít jónak ez a videó kártya játékok, és mindennapi használat szempontjából? Melyek az előnyei, hátrányai? Kb. 25-30 ezer Ft körül vettem, mennyire jó az ár-érték arány? Összesítésben egy 10-es skálán hány pontot adnátok rá?
Előre köszönöm a válaszokat!
Low-end
Mindennapi használatra, ha ezalatt netezést, dokumentumszerkesztést, filmnézést és zenehallgatást kell érteni, sok, egy integrált is tökéletesen megteszi.
Játékra viszont kevés, komoly kompromisszumokkal alkalmas rá.
Előnye, hogy dedikált, szóval a GDDR5 memória van rajta, nem fojtogatja a kis sávszélesség, hátránya, hogy harmatgyenge.
25-30 ezret ez sosem ért. Kb. HD6750 színvonal, az meg akkoriban jóval olcsóbb volt.
Összességében egy 10-es skálán, ahol 10 a mostani csúcskártya, 1 pedig a leggyengébb integrált, ez egy erős 2-es.
Hát nem tudom. Nekem komolyabb bajom még sosem volt vele, amilyen játékot eddig megvettem, mind vitte, ha nem is maxon, de mediumon. Ezalatt a játékok alatt nem a BF 4 re, emg CoD Ghost ra gondolok, de egy ilyen Crysis 2 t, CoD Black Ops t, Far Cry 3 t elvitte Low ban/Mediumban.
20-30 ezer Ft körül milyen videókártyát ajánlanátok, ami ennél jobb játékokhoz, stb. LGA775 ös foglalatú az alaplapom, ha számít, nem értek hozzá.
Azt meg a leggyengébb 15 ezer forintos pentiumok is elverik.
Gyakorlatilag nem tudsz olyan videokártyát venni, ami érdemben gyorsabb, de ne lenne vele processzorlimited.
régi játékokhoz jó. Ha azokkal elvagy akkor nincs gond. Én 2013 ig egy gf 6600 gt használtam. Annó sok éve jó volt. Ma semmi:D aztán notit vettem egy 6310 hd val. Nem játékra. Arra igazából ott van az új asztali egy r9 270x el. Kb akkor cserélem ha annyit ér mint a gf 6600 am most. :D am működik a mai napig. :D
attól jobb a vgad. A hd6310m től is.
Mennyibe fájna egy normálisabb gép játékok szempontjából?
Egy normális processzorral, érdemleges videókártyával, kellő mennyiségű rammal és táppal, valamint megfelelő alaplappal és kb. 1 TB szabad hellyel?
Egyébként a gépem teljes adatai:
Alaplap: ASRock G31M-VS2
RAM: DDR2 3 GB
Proci: Intel Core 2 Duo E8400
Videókártya: NVIDIA GeForce GTS 450
Táp: Frontier ATX 450W
Ez a gép egy 10 es skálán, ahol a 10 a legmenőbb Gamer gép, amin minden játék fütyülve fut max grafin 60 Fps el, az 1 pedig a legszarabb, amin alig fut el valami, hanyasra értékelendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!