Próbálta már valaki a Battlefield 4 Mantle API-t?
Nálam tényleg több lett az FPS de akad tőle a játék DX11 alatt pedig tök simán megy
Más nem tapasztalt hasonló hibát?
Gondolom a korosodó Phenom x4 lehet a ludas.
Mindenképp nálam sincs FPS probléma.
de elvileg legrosszabb esetben is 20% gyorsulást ígértek.
működik is vele faszán csak a 14.1-es Beta Catalistet kell leszedni a mantle patch meg lejön Originnel automatikusan.
vagyis már biztosan lejött nálad is.
majd a BF4 Video Settings-nél át kell állítani a DX11 3D-t Mantle-ra és újraindítod a játékot. nálam azonban hiába lett több FPS random beakad tőle a játék. arra lennék kiváncsi hogy másnál is csinál ilyet?
Még utólag annyit hogy szebb is lesz tőle a játék.
szerintem sokkal élesebbek a textúrák meg jobbak a fények is mint DX alatt
Az összes Frostbite 3 motorral rendelkező játék támogatni fogja (SW Battlefront, Mirrors Edge, Mass Effect)
vagy a Thief. jeleleg kb 20 játék biztosan.
Nekem is hasonló problémám van ráadásul szinte folyamatosan 30 fps-en tartja csak néha ugrik fel a megszokott értékekre( mondjuk akkor tényleg több mint szokott). R9 290x kártyám van ezért azt gondoltam ha valakinek akkor nekem bitzos működni fog a 14,1. első helyen van a támogatott kátyák listáján, de hiába...
Ha tud valaki valami megoldást azon kívül hogy várjunk a következő driverig annak örünék én is!
Egyébként tudomásom szerint a HD 7000 széria is támogatott az r9 r7-en kívül!
Kige:
Remélem ez segít.
A minap tudtam meg énis hogy azért fut rosszul Nekünk R szériásoknak mert erre még nincs optimalizálva a Mantle motor.
nem tudom mikor lesz rá elérhető lehet hogy a 14.1 driver megjelenésével vagy lehet egy gyorsjavítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!