Megéri pc-be ssd vinyót venni egy átlagfelhasználónak?
Figyelt kérdés
Merevlemez vásárlás előtt állok,most van a gépemben két vinyó,egy 500gb-os és egy 250gb-os,a 250-es kezd haldokolni szektorhibás lett,az 500-as van keté patricionálva ezen van a windows is.nem igazán tudom hogy járnék jobban,ha egybe raknám az 500-ast adatnak és vennék a windows alá egy 120gigás ssd-ét 20000ft-ért vagy 16-17ezerért vennék egy jobb fajta 1tb-os hdd-ét,és erre patricionálnék a windowsnak is meg lenne rengeteg helyem adatnak,elég sokat torrentezek,cod 4-el szoktam multizni de a játékokat úgy is a hdd-re raknám.Az meg hogy az ssd-vel 30-40másodpercel előbb indul a gép meg előbb áll le,csak ezért szerintem nem éri meg ssd-re váltani legalább is egyelőre.Szerintetek?2014. febr. 2. 11:52
1/5 TigerDemoN válasza:
Szerintem ugy lenne a legjobb hogy z 500-ast egybe rakod és az SSD-re pedig rakod a Windows-t..
2/5 anonim válasza:
Szerintem, ha van 20k adattárolóra, akkor egy Toshiba 2TB 64MB SATA3 DT01ACA200 merevlemezzel járnál a legjobban. Én ezt venném a helyedben, ha ilyen igényeim lennének. Jól jön az a 2TB tárhely.
3/5 anonim válasza:
Csak azért, hogy gyorsabban induljon a Windows, azért felesleges 20k kiadni egy 120gb-s SSD-ért.
4/5 anonim válasza:
Ha a Windows mellett a sűrűn használt programjaidat is az SSD-re pakolod akkor megérheti megvenni, de csak a Windows miatt nem hiszem.
A Windows 8 is a -hibernálásnak köszönhetően- még egy HDD-s gépen is villámgyorsan indul (feltéve ha korábban szabályosan állítottuk le).
5/5 A kérdező kommentje:
Az első gondolatom ez volt [link] de végül is 2 tb-ért 20000ft nem rossz.
2014. febr. 2. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!