Szeretnék venni egy Avermedia Live Gamer Portable-t de az összekötést, hogyan oldjam meg?
Az a gond,hogy nekem a képernyőm csak vga-t támogat(Samsung led SyncMaster sa100):
Szóval nekem kellene egy vga-hdmi átalakító de olyan ahol mindkettő "nő".
Ilyet találtam de eléggé drága 10k ft
Az pont így néz ki:
A videókártyám szerencsére támogatja a hdmi-t szóval azzal nem kell szenvedjek,de nem tudom mit kezdjek a képernyővel,úgy,hogy olcsóbban megússzam
Nos..Találtam egy átalakítót.
Most nekem alapból van egy vga-dvi átalakítóm és úgy megy bele a videókártyába a monitor.Ha a videókártyából kihúzom és a dvi-t bedugom az átalakítóba akkor müködni fog?
Átalakító:
Az analóg-digitális átalakítókkal nincsenek jó tapasztalataink.
Nem ajánljuk a használatát, és garantálni sem tudjuk a megfelelő működést.
A második és harmadik variáció passzív átalakító. Az valószínűleg teljesen reménytelen.
Az első ránézésre bizalomgerjesztőbb, de fordított az iránya. Analógot alakít át HDMI-re.
A kísérletezés és ablakon esetleg kidobott pénzek helyett jobban jársz, ha keresel egy DVI/HDMI bemenetes használt monitort, és monitor klónozást csinálsz. (ha meg akarod tartani a mostani monitort is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!