Miért ál le a gép játék közben?
Figyelt kérdés
a napokban vettem egy új videókártyát és azóta előfordul a hogy a gép csak úgy kikapcsol saját magától aztán beindul. arra gyanakodok hogy a táp kevés neki de nem vagyok benne biztos ezért kérdezem meg. videókártyám: GTX 660; procim: intel i5 2400 3.10 ghz alaplap: asus P8H61 plusz 8 giag ram ezek mellé társul egy 420 wattos táp.2014. jan. 31. 17:54
1/12 anonim válasza:
Attól is függ, milyen táp? Mert, ha noname akkor előfordulhat. Vagy túlmelegszik a rendszer és leáll.
2/12 anonim válasza:
egy gtx-hez meg egy i5-höz kevés lesz ez a 420w , a minimum 500w , de ne ilyen gyengéket vegyél , hanem pl cooler master cx széria vagy fps hexa 500w meg ilyesmi.
3/12 anonim válasza:
ha valami olcsó noname 420 w táp akkor ne is csodálkoz a jobbik eset hogy mág le áll mert egy minsőégtelen táp akár meg is őlheti az egész konfigot úgy hogy ezt cserélned kell. de le írhatnád a márkáját azért
4/12 anonim válasza:
egyáltalán nem kevés neki a 420 w csak a noname tápok ebből ha le tudnak adni valósan 200 w-ot és ha többet is akkor is ingazodva ami egyáltalán nem jó egy Corsair 430-450 xfx 450 bőven elég a gépnek !
5/12 A kérdező kommentje:
HLZ-LC-power lc7022b ez van a garancialapon :) én nem ismerem
2014. jan. 31. 18:02
6/12 A kérdező kommentje:
hzl* bocs elírtam :D
2014. jan. 31. 18:04
7/12 SoulEater7797 válasza:
És még csodálkozol?
Már nem azért, de én nem nagyon kapcsolgatnám be így a gépet.
Vegyél egy XFX Pro 450W/550W-t, vagy FPS Raider 550W-t.
Azzal már nem fogja ezt csinálni.
8/12 anonim válasza:
azt a tápot cseréld le mielőtt tönkrevágja a cuccaid, addig a játékot nagyon nem erőltetném
9/12 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen :D egy katasztrófától mentettetek meg :DDD
2014. jan. 31. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!