Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókészítés és játékok,...

Videókészítés és játékok, animációk, gépfejlesztés!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Videókészítéssel szeretnék foglalkozni, renderelés, komoly játékok felvevése és játszása. Illetve animáció készítések és egyebek. Ehhez milyen gép kellene? Le tudnátok írni? Monitor is kellene. De egy olyan monitor hogy ha mozog a játékban a karakter (például) akkor ne húzzon maga után semmit! Tudnátok segíteni? Az ár az olyan 500 ezer max illetve egy két ezerrel egy tízessel több, de ennél több már ne!

Előre is köszönöm!

2014. jan. 31. 10:32
 1/4 kovacspeterpeet ***** válasza:

Videó készítéshez és játékhoz más VGA kell.

(Videovágáshoz Nvidia Quadro vagy AMD (Ati) Firepro ajánlott.)

A többi komponensből minél többet, minél nagyobbat érdemes venni.

Itt nézelődj, bár ezek igazán játékokhoz vannak összerakva:

[link]

2014. jan. 31. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a renderelés szónál akadtam el. 3d animációkat szeretnél készíteni?
2014. jan. 31. 11:18
 3/4 halalfalo ***** válasza:
Hát pont ne a Computer imperiumnál nézelődj, inkább kerüld el őket.
2014. jan. 31. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, szeretnék ilyen animációkat is készíteni! Például: Intro készítés, vagy a mi a tévében mennek kis animált figurák például mikor megfázást reklámozzák így! Szeretnék ugye ahogy írtam játékokkal játszani és azokat fel venni videóra, vagy éppenséggel kis mooviekat csinálni!
2014. jan. 31. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!