Proci garanciáztatás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval volt 1 konfigom és mindig eljátszotta, hogy beállt a kép a ventik ugyanúgy mentek, de a gép csak kikapcsolás és bekapcsolásra reagált. Ezt random játszotta el rendszertelenül.. 1 év után meguntam ezt és levittem a helyre ahol összerakattam a gépemet.. Arra jutottak, hogy vidikari szar.. Garanciáztatva lett.(Végülis jól jártam) Viszont a probléma ugyanúgy maradt..(Haverral procira gondoltunk, meg mondtam is még a srácoknak, hogy szerintem azzal van a probléma.) Haverral beteszteltük és procit cseréltünk és nemvolt semmi bajom másfél hónapig ő meg szopott vele.. Ezen a héten levittem a procit h gari mert a probléma maradt és beteszteltük és tényleg hulladék az X6. Mivel az alaplapom AM3-as és AM3-as procik nincsenek forgalomba szerintetek mennyi esélyem van rá, hogy alaplapot is fognak cserélni?(Szerintem nem sok..) Ha pedig cseregaranciából i5-öt kérnék az pofátlanság lenne? Bár biztos, hogy nem érdekelne a véleményük ha lapot nem biztosítanának.. :D2014. jan. 30. 16:46
2/2 A kérdező kommentje:
Én csak Athlonokat találok.. 3 magos meg szerintem nem különösebben garanciáztatható 6 magosként.. Vagy teljesítmény, vagy árnak passzolni kell.
2014. jan. 31. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!