Melyik CPU a jobb gaminghez?
Sziasztok nyár végén szeretnék venni majd gamer pc-t, és olyan kérdésem lenne hogy melyik CPU-t vegyem majd amelyikkel jobban lehet (stabilabban) videót renderelni meg jobban bírja a multiplayert :D
Intel i7 4770k
Vs
Amd Fx 8350 (vagy jobb amelyik árban 60 alatt van)
A videokártya az r9 280x lesz ha tudtok ajánlani olcsóbbat de jobbat vagy esetleg ugyan ilyen árban De jobbat azt megkoszonnem
Előre is köszi a válaszokat.
Ez valóban igaz természetesen alapból is magonként 0.5GHZ-val magasabb órajelen jár. de ennek van egy olyan hátránya hogy azt valamivel hűteni is kéne. szerintem arra a még + 0.7GHZ-ra már egy léghűtés nem elég.
De mivel a kérdező nyár végéig szeretne választ kapni a kérdésére addig az árak is jócskán változhatnak. jelenleg nem éri meg a 8350 azt a +500MHZ-t mert nekem eddig a Phenom x4 3.2GHZ-s CPU-mat sem sikerült kihajtanom annak ellenére hogy a Battlefield 4 ajánlott rendszerkövetelményében x6 szerepel
Ez így van sokkal jobb. amit meg is kell fizetni.
multiplayert az FX is bírni fogja ahogy az enyém is bírja.
szerintem az FX8250 is megfelel ezekre a célokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!