Alul lathato 2 merevlemezem es be szeretnem tenni az uja gepbe az egyike t de az egyiken win xp van es mit kene tegyek amugy az alaplapom dell optiplex 780 es mit tegyek? Es beszerelest is irhattok
Elég zavaros, amit ideköhögtél, elrettentő a fogalmazásmódod. Semmit nem kell tenned, csak kiveszed a régi gépből, és beteszed az új gépbe. Csupán az új gép telepítőlemezeit kell lefuttatnod, feltenni a drivereket, ennyi. De nem jobb újratelepíteni az egész Windowst? Lesz egy letisztult rendszered, amit újra telepakolhatsz szarral. :)
Beszerelés alatt nem tudom mit értesz, leveszed az oldalfalat, becsúsztatod a vincsit, tápkábel, sata kábel bedug és csavarral rögzít. De rajzolunk neked egy konkrét útmutatót, méretarányosan, ha gondolod. :)
Uh, és azt is látom, kevered a szezont a fas*ommal, nem a PC-d neve véletlen ez a "dell optiplex 780"? És ez az új géped, vagy régi? :D Jobban megnézve nem is SATA csatlakozós a vincsid. Mivel még azt se írja a hivatalos oldal, milyen alaplap van benne, nem tudom csatlakoztatható-e az a régi IDE csatlakozós merevlemezed... Az tuti, hogy SATA lehetőség van benne.
Amit át akarsz tenni, lőheted szerintem, dobd ki, vagy add el kétszáz forintért, kb. annyira értékelem kisker áron a 80GB-s súlynehezéked. :D
És vegyél bele modernebb merevlemezt, lényeg, hogy SATA csatlakozós legyen, ha a géped ez, amire gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!