Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudom megállapítani,...

Patya5 kérdése:

Honnan tudom megállapítani, hogy egy PC alkatrész jó e vagy sem?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés,hogy hogyan tudnám megnézni,hogy jó e amit pl a neten vásárolok?? alaplap proci vagy akármi más alkatrész?

2014. jan. 30. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérsz róla egy tesztet. Persze még így is benne van a pakliban, hogy szimplán nem azt kapod amiről a tesztet elküldik, de éppen ezért érdemes akárhol is vásárolsz mindig megbízható embertől.

Gondolok itt arra, hogy olyanoktól akiktől sok-sok pozitív visszajelzés van.

Vagy ami a tuti az a személyes ellenőrzés (én mikor monitorom adtam el Bp-en, egy szinté budapesti srácnak ő megnézte és láthatta, hogy...működik :D).

2014. jan. 30. 14:11
 2/4 A kérdező kommentje:
értem és ezt vmi kis műszerrel vagy valamivel nem is lehet megnézni?
2014. jan. 30. 14:30
 3/4 anti paladin ***** válasza:
Nem. Ha nincs áram alatt az alkatrész, nincs mit mérni. Ergo, csak akkor mehetsz biztosra a működőképességet illetően ha előtted beüzemeli az eladó.
2014. jan. 30. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
:S köszi oks
2014. jan. 30. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!