1. Rendeltem videokártyát sapphire hd 6450 512mb os 2, nem toom mire számitsak 3, milyen játékok mennek el rajta? ( pl: nfs részek, fifa, outlast, gta)?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 21:08
1/8 anonim válasza:
Nem tudod mire számíts? Miért vettél meg valamit, amiről nem tudod mit tud? Egyébként nem túl erős videókártya, kisebb felbontáson talán elviszi az említett játékokat.
2/8 A kérdező kommentje:
Hááát azért tooom mire számitsak mert utánna néztem , de tudni szerettem volna a véleményeteket tudom nem erős a kártya de erre volt pénzem
2014. jan. 29. 21:13
3/8 anonim válasza:
Sok jóra ne számíts. Gta 4 minimum grafikán.
Érdeklődés szempontjából mennyiért vetted a kártyát??
4/8 A kérdező kommentje:
9000ft
2014. jan. 29. 21:23
5/8 A kérdező kommentje:
de jobb mint egy 256mb os ati raedon 3100 grhapics mert ez az integráltam volt
2014. jan. 29. 21:23
6/8 anonim válasza:
Ahhoz képest nagyon király lesz, de a full HD játékot egyelőre felejtsd el.
7/8 anonim válasza:
Outlast minimumon, a fifa és a nfs simán menni fog és a Gta 4-is menni fog, bár néha lehet döcög majd... GTA 5?- felejtsd el szerintem...sajnos ( de még nem tudni, hogy a minimumra elég lesz e)
8/8 anonim válasza:
Ez a kártya Gta V-hez? :) Na ne viccelj. Gta 4 nem ment nekem ati radeon x1650 pro kártyával. 3Gb rammal ddr2 és egy AMD athlon x2 64 4200+ 2.2Ghz s pricival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!