Tableteknél, hogyan jelölik, ha lehet bele tenni SIM kártyát? A 3G ezt jelenti?
Ha 3G képes akkor lehet bele rakni SIM kártyát.
Általában a készülék leírásában, a vezetéknélküli kapcsolatoknál említik, hogy mit támogat a készülék. ( 3G, LTE, GSM, WiFi stb )
Köszi a válaszokat!
És az létezik, hogy ezekből ennyire kevés van??? az áukeresőn nézelődtem és a kb. 780 tabletből 22 képes 3g-re. ez igaz lehet vagy csak nem írják ki?
Igaz mert a kínai WIFI-s sz@rokkal van elárasztva a piac.
10-20 körül. tehát ha 3G képes tabletet akarsz akkor ott kezdődik hogy Huawei
aha... értem...
ha mobilnetet szeretnék használni (akár stic-ről), akkor is 3g-re képes tablet kell?
Elvileg nem. de Stickes internetet tablethez használni marhaság mert alapból a stick-nek is kell tápellátás ami az akksi rovására megy ami amúgy is 8 órának felel meg kb.
tehát inkább 3G képes táblát vegyél mert ezek a kínai hulladékok bohóckodáson kívül semmire sem jók. energiatakarékosnak pedig nem nevezném a Cortex A8-as chipsettel tehát inkább ha veszel akkor valami komolyabbat. Huawei, Alcatel, esetleg Samsung, de ne ilyen Alcor vagy hasonló bóvlit
Köszönöm a válaszodat.
Az az igazság, hogy túl sokat nem akarok rá költeni, mert csak játszani, filmet nézni esetleg levelezésre kell 1-2 hetes kórházi tartózkodás alatt, ahol még attól is tartanom kell, hogy ellopják... Szóval ezek a fő szempontok, csak ha már veszek, akkor nem a legrosszabbat akarom, de egy samsungnak sincs így értelme...
Hát ebben az esetben csak a kínai bóvli maradt esetleg használtan valamit [link]
filmezésre jó a bóvli is játékra hátt beefér kisebb harverigényűek elfutnak rajta de a WIFI-s megoldás nem épp praktikus ha egyáltalán a stick elmegy vele (szerintem igen) de nem vennék rá mérget
Hát igen... nem egyszerű... köszi ezt a tippet, lehet, hogy felveszem a kapcsolatot az eladóval. Már ez is nagy segítség volt, hogy a 3G mindenképp kell a nethet, ha stick, ha SIM kártya.
Köszi! :)
Sziasztok!
Olvasgattam itt az írásaitokat,mivel ma érkezett hozzánk egy iGET SMART G71 típusú tablet,bár én ezt a típust még nem ismerem,ez megbízható vagy amolyan kínai bóvli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!