Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb tápegység?

Melyik a jobb tápegység?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

fontos lenne , mert gépbővítés is lesz , de egyenlőre egy celeron dual core G1620 2.7 ghz proci , 2gb ddr3 1333mhz ram , gt 630 1gb gddr3 , 500 gb hdd van , és nem tudom melyik lenne a jobb. (a bővítés jövőre lesz , teszek majd bele i3-at , 8 giga ramot , meg majd egy erős vidikarit)

igazán erre a gépre kellenének , mert úgyis újat veszek az alkatrészekhaz (ha újítok ) de addig ki kéne néznem egy olcsó de jó tápegységet eme gyenge alap gépre.

2014. jan. 28. 14:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ezt nem értem
2014. jan. 30. 15:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél LC Power tápot, majd egy áramszünetnél szagolgathatod az égett alkatrészeket.

Abban a tápban 0, azaz nulla védelem van.Bármilyen kis áramtüske,áramingadozás tönkrevághatjá a tápot és a gépet is.

De te tudod, ráadásul a konfig se valami jó, mert később nem tudod bővíteni, max használt alkatrészből.

2014. jan. 30. 15:48
 13/13 A kérdező kommentje:
mostmár értem.
2014. jan. 30. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!