Milyen videokártyát hajt ki a Q6600-as processzor?
Az attól függ, hogy mi a teljes konfigod.
Főleg a RAM mennyisége nem mindeggy.
Ilyen alaplapban van benne jelenleg: ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0
És ebben az alaplapban sajnos nem megy a HD7850. Esetleg tudnátok ajánlani egy kicsit gyengébbet?
Már miért ne menne?
Van rajta PCI-E csatoló, mennie kell.
Inkább a tápod pontos típusát írd le, mert az se mindegy.
Láthatod, hogy a QX6700 egy 7970 mellett fullHD felbontáson a kevésbé processzorigényes játékokban ugyanazt a szintet hozza, mint egy i7-es. A te CPU-d is felhúzható erre a szinte, sőt tovább is, így igazából magas felbontásra még a mai napig is szinte bármi mellé tehető, nem vall szégyent.
Nem a táppal volt a gond, az egy Be Quiet E9 580W CM (FSP Aurum belsős).
Egyszerűen be se csippant és képet se adott, pedig a kártya teljesen jó volt.
Szerintem a 3.0-ás PCI-e csatoló nem tetszett neki.
Nem akarok rá sokat költeni, mert hamarosan fejlesztem a gépet...és egyébként is csak 4x es módot támogat az alaplap + 2 GB ramot.
Most nézem, milyen alaplapod van, hát mit akarsz te ezzel?:D
Mivel fejleszteni akarsz, vegyél normális vga-t, mi értelme lenne egy szutykot venni, majd eladni nyomott áron?
Nem a táppal volt a gond, az egy Be Quiet E9 580W CM (FSP Aurum belsős).
Egyszerűen be se csippant és képet se adott, pedig a kártya teljesen jó volt.
Szerintem a 3.0-ás PCI-e csatoló nem tetszett neki.
Nem akarok rá sokat költeni, mert hamarosan fejlesztem a gépet...és egyébként is csak 4x es módot támogat az alaplap + 2 GB ramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!