Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rgh-s Xbox GTA 5 nem indul....

Rgh-s Xbox GTA 5 nem indul. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Elindul a játék de a rockstar logóknál ezt írja:

Alert! An online user profile is required for this version of the game. please sign in now!

Nyomok egy OK-ot, bejelentkezek de ugyanúgy visszadobja ezt és akárhányszor eljátszom nem történik semmi..

2014. jan. 27. 19:28
 1/3 Granitis ***** válasza:
9%
Mivel nem tud csatlakozni a Live hoz ezért megzavarja az egészet és egy végtelen körforgásba kezd... Szerintem cseréld el egy nem RHH-s ra vagy add el és vegyél egy E-slimet
2014. jan. 28. 15:59
 2/3 sün18 ***** válasza:

Jól telepítetted, itt az nCore-os leírás:

Telepítés:

Az Install mappa tartalmát tedd a BELSŐ vinyódra ide:

HDD:/Content/0000000000000000/545408A7/00000002

(Ugyanúgy mint egy dlc-t)

A Play mappa tartalmát pedig ide:

HDD:/Content/0000000000000000/545408A7/00007000

Vagy Fsd-nél bárhova automatikusan felísmeri.

FONTOS!! AZ INSTALL MAPPÁT MINDENKÉPP FEL KELL TENNI! NEM HD PACK!!

"A grand Theft Auto 5 Xbox 360-as verziója két lemezen fog érkezni, jelentette be a Rockstar, de szerencsére nem kell őket játék közben cserélgetnünk. Az első diszk tartalmazza a kötelezően installálandó 8GB-ot."

2014. jan. 30. 22:47
 3/3 Bosszukezehosszu válasza:
Nekem mindaddig ment a GTA V, amíg nem csatlakoztattam a boxomat az egyik barátom wifijére, hogy a Sniper Elite III borítóját leszedjem. A GTA-t el sem indítottam, csak itthon, és engem is a kérdező által leírt üzenet fogadott. Újraraktam és működik, felesleges lecserélni a gépet, főleg egy 360 E-re.
2014. júl. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!