Melyik a legmegbízhatóbb pendrive?
Figyelt kérdés
2008 közepén (szerintetek) melyik a legmegbízhatóbb pendrive? Fontos a sebesség és természetesen az, hogy sokáig bírja, mivel napi használatban lenne. Tudni kell még, hogy fontos adatok tárolására lenne a cégnél (tehát titkosítva is lenne) és nagyon nem lenne jó, ha idő előtt elromlana. Ezesetben a pénz nem is számít. Lehetőleg a 4 és 8 GB-os szériák érdekelnének.2008. júl. 18. 12:05
1/5 anonim válasza:
Nem tudom,de nekem 4GB-os Kingston pendrive-om van és nagyon jó!!!
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
az adatvédelem az megoldható akár truecrypt-tel, akár fizetős alkalmazással, szóval az számít a legkevésbé, ennyi erővel lehet venni 8GB-os ADATA PD7-est aminek ugyanez az írás/olvasási sebessége. A kérdés csak az, hogy mennyire STRAPABÍRÓak.
2008. júl. 18. 17:37
4/5 anonim válasza:
Nekem van 5 pendrivom többnyire 1.1 es bemeneten hasznälom (mert hätul van a 2.0) lehet ezčrt nekem sose volt problčmäm egyikkel se
Fuji tdk kingstone maxel sungoo
De 4gb hez kelk a 2.0
Hogy ott hogy viselkedik nem tom
Javaslom včgy kettöt čs ugy biztosab ha mär pčnz nem szämit
5/5 anonim válasza:
Nekem A Data My Flash 8GB-s van és semmi baj vele. Célnak megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!