Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az alaplapról: Intel DG31PR?

Figyelt kérdés
Ebbe szeretnék tenni egy :Intel Core 2 Duo E7300 CPU , 2*1gb ddr 800Mhz ramot. 256mb vga. 450W tápot. 250Gb hdd. Szerintetek ez netre otthoni használatra és kisebb játékokra jó lesz?

2014. jan. 27. 09:59
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Az Intel jó minőségű megbízható alaplap márka, az meg hogy mire alkalmas egy gép nem az alaplap fogja eldönteni.

Meg attól is függ mennyibe fog fájni az egész. Mert rengeteg olyat látok, hogy az eladó megvezeti a vevőt, mert 6-7 éves alkatrészek árából, amit elad neki, akár zsír új alkatrészekből teljesen felújíthatná a gépét a vevő.

Amúgy igen, ez így elég lesz netezésre, és régebbi játékokra.

2014. jan. 27. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A processzor támogatott

[link]

Memóriából max. 4 GB fér bele

64 bites operációs rndszerhez nincsenek driverek.

Netre bőven jó. pasziánszozni is. :)

2014. jan. 27. 10:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De azért a második válaszadónak nem kellett volna oda írni a pasziánszozni!! Nincs mindenkinek annyi pénze,hogy gamer gépet rakjon össze!! De nekem nem is játékra kell! Csak kérdeztem,hogy kisebb játékok el e futnának rajta,mert a párom szeret játszani!! Én se a mostani játékokra gondoltam hanem ilyen 5-6 évesekre!! De azért neked is köszönöm a cpu támogatási listát :)
2014. jan. 27. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!