Mi a véleményetek MANTA Rekuel MM1560 hangszóróról?
Én a mantát elkerülném, ha van más is ebben az árkategóriában. Teljesen mindegy, nem kell, hogy neve legyen, mert én is egy noname hangfalrendszert használok és én is filmnézéshez, és teljesen jó a hanghatás még 2 év után is. Semmi baja, nagyon szépen szól, a mély is magas is, a hangerővel sincs gond.
Viszont a Mantával már volt dolgom, ugyan nem hangfal témában, hanem Manta egeret vettem és azt tudom neked mondani, hogy csak a szopás volt vele. Szóval én mantát még egyszer nem veszek.
Sikerült ajándékba kapnom egy ilyen szerkezetet! Első nekifutásra rátettem a DVD re. Kiss koncert DVD betesz, első nekifutásra a mély hangok nemvoltak "dinamikusak" ... rájöttem csak a DVD volt a hibás! Depeche 5.1 DTS ben!... Betesz, és ámulás.! A mély hang alacsony hangerőn észbontó. A közép picit gyenge, magas tökéletes...! aztán 2 szám után bemelegedett a cucc... ! A fejem repült le! A mély nagyon dinamikusan szólt, előjött a közép. Na mondom ez nem lehet ennyi, rádugtam a gépre.! SBlive, és AC97 kártyán próbálva. Na ott eszméletlen, azóta is ottmaradt, mivel nemvagyok nagy DVD-s, inkább zenére használom.! Idő kell, míg rájössz, mivel ellentétben a többi 5.1 el, itt nem a mély magas közép csatornákat tudod vezérelni az elején, hanem a subwoofer, center, oldal, és hátsó hangszórók hangerejét. Sötétben a KÉK led picit zavaró, mert nagyon világít! :) Ár/érték arányban okés! Ha csak filmezésre használnád, és nem házidiszkónak, tökéletes! Bár a hangos zenéktől sem riad vissza! (Nem torzít a mélyláda, csak jól el kell helyezni!)
Igaz én rátoltam még egy kis extra rásegítést a Hifimmel, ami csak a mélyet adja pluszba!
Ha megveszed, majd tudasd, bevállt e neked!
21:13 as vagyok!
Elfelejtettem: Térhatásban tökéletes! Tolvajtempót néztem meg vele. Szép tiszta hangok az üvegtörésnél! :)
5.1 es dvd-k beszerzése azóta is folyamatban! :)
Üdv!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!