Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek MANTA...

Mi a véleményetek MANTA Rekuel MM1560 hangszóróról?

Figyelt kérdés
Milyen a hangzása? hangerő? a hang tisztasága? és a térhatása?
2009. dec. 4. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Az nem valami nagy márka, extra hangzást ne nagyon várj tőle, ha folyamatos zenehallgatásra kell (hangosan), akkor inkább nem, de há ki kell próbálni, lepett már meg engem is hangfal...
2009. dec. 4. 20:22
 2/6 A kérdező kommentje:
főleg csak film nézésre szeretném használni (nem max hangerővel) csak azt várom el hogy a film élvezhető legyen. legyen egy kis térhatás.
2009. dec. 4. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a mantát elkerülném, ha van más is ebben az árkategóriában. Teljesen mindegy, nem kell, hogy neve legyen, mert én is egy noname hangfalrendszert használok és én is filmnézéshez, és teljesen jó a hanghatás még 2 év után is. Semmi baja, nagyon szépen szól, a mély is magas is, a hangerővel sincs gond.

Viszont a Mantával már volt dolgom, ugyan nem hangfal témában, hanem Manta egeret vettem és azt tudom neked mondani, hogy csak a szopás volt vele. Szóval én mantát még egyszer nem veszek.

2009. dec. 8. 22:15
 4/6 anonim válasza:

Sikerült ajándékba kapnom egy ilyen szerkezetet! Első nekifutásra rátettem a DVD re. Kiss koncert DVD betesz, első nekifutásra a mély hangok nemvoltak "dinamikusak" ... rájöttem csak a DVD volt a hibás! Depeche 5.1 DTS ben!... Betesz, és ámulás.! A mély hang alacsony hangerőn észbontó. A közép picit gyenge, magas tökéletes...! aztán 2 szám után bemelegedett a cucc... ! A fejem repült le! A mély nagyon dinamikusan szólt, előjött a közép. Na mondom ez nem lehet ennyi, rádugtam a gépre.! SBlive, és AC97 kártyán próbálva. Na ott eszméletlen, azóta is ottmaradt, mivel nemvagyok nagy DVD-s, inkább zenére használom.! Idő kell, míg rájössz, mivel ellentétben a többi 5.1 el, itt nem a mély magas közép csatornákat tudod vezérelni az elején, hanem a subwoofer, center, oldal, és hátsó hangszórók hangerejét. Sötétben a KÉK led picit zavaró, mert nagyon világít! :) Ár/érték arányban okés! Ha csak filmezésre használnád, és nem házidiszkónak, tökéletes! Bár a hangos zenéktől sem riad vissza! (Nem torzít a mélyláda, csak jól el kell helyezni!)

Igaz én rátoltam még egy kis extra rásegítést a Hifimmel, ami csak a mélyet adja pluszba!

Ha megveszed, majd tudasd, bevállt e neked!

2010. jan. 2. 21:13
 5/6 anonim válasza:

21:13 as vagyok!

Elfelejtettem: Térhatásban tökéletes! Tolvajtempót néztem meg vele. Szép tiszta hangok az üvegtörésnél! :)

5.1 es dvd-k beszerzése azóta is folyamatban! :)

Üdv!!!

2010. jan. 2. 21:32
 6/6 anonim válasza:
Nemrég vettem olyan hatezer ft körüli áron ezt a MANTA Rekuel MM1560 hangrendszert . Hááat annyit ér. Arra jó, hogy FPS-ben halld honnan lőnek rád. Zene hallgatásra semmiképp nem ajánlanám. A mély hangot egy 7cm-es hangszóró próbálja leképezni a "mélyládában". Közép nincs, a magas jó. Csak kis térben jó.
2010. febr. 2. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!