Miért vesz egy csomó ember Apple terméket?
Pontosan azért vesz apple terméket, mert nem műszaki zseni.
Mondj egy dolgot, amit be kell konfigurálni egy apple terméken használat előtt...nincs ilyen. Csak bekapcsolod és megy és jó.
Míg egy windows\linux rendszeren mac-hez képest sokmindent kell konfigurálni.
Kinek mi jön be, ha csak netezni, filmet nézni és zenét hallgatni kéne nekem gép, én is mac-et használnék.
Sokak csak azért veszik, hogy villogjanak vele.
Sokan meg azért, mert könnyen használhatóak. (Szó szerint egy értelmi fogyatékos is könnyen boldogul az Apple termékekkel akár.)
Vannak megint (jóval kevesebben) akik meg munkára veszik.
Egy része azért, hogy menőnek érezze magát.
Egy része azért, mert teszik neki és van rá pénze.
Egy része azért, mert ebből él meg.
Egy része azért, mert tetszik neki, nincs rá egyben pénze, viszont kamatmentes hitelre vehet.
Egy része azért, mert stb.
Totál értelmetlen egyébként a kérdés. Azért, mert csak ezt vesznek és kész.
Miért érdekel ez téged egyáltalán? Nem mindegy, hogy mire költik a pénzüket?
Inkább a saját dolgoddal foglalkozz, jobb lesz a világ.
Nos, az előző kommentekre (is) reagálva.
Én iPhone 5s-t vettem.
-értek hozzá, tudom kezelni a többi operációs rendszert is
-nem mondom, hogy rejtegetem, de nem is mutogatom mindenkinek
-Apple bőrtokban tartom, amelyben kifejezetten szolid, csak közelről látszik, hogy iPhone
Hogy miért ezt vettem? Eddig androidom volt, de kezdett elegem lenni a lassúságából. Ezért vettem egy iPhonet, mert nagyon sokan dicsérik mostanában, és az iOS 7 is tetszett. Nem csalódtam, jelenleg ennél szerintem nincs jobb telefon.
Általánosítva, az Apple termékek (Macintosh, iPad, iPhone, stb.) véleményes, hogy a legjobbak-e, de mindenképpen a legjobbak között vannak. Tény, hogy drágák, de akik szerint a legjobbak, azoknak ezt megéri megfizetni.
A kérdésed egyébként feltehetnéd az utcán is, de akár magadtól is.
-miért Adidast hordasz miért nem Nikeot?
-miért BMW-t vettél, miért nem Audit, vagy Mercedest?
-miért a Bershkában vásárolsz, miért nem a H&M-ben?
Tudod ez magyarisztán. Itt divat panaszkodni sajnos. Itt semmi sem jó.
Én is tapasztalok hasonlót, de szerencsére én más réteget ismerek. Pontosabban a tehetősek más csoportját. De ez csak egy kis csoport. Na nem kell milliomosokra gondolni, bár elvétve az is akad.
Te rossz helyre keveredtél ennyi. :)
Amúgy pedig kérdezd meg azt a több, mint 80 millió embert akik valamilyen apple kütyüt vettek az elmúlt 3 hónapban, hogy miért azt vettek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!