Melyik hőfokmérő program a megbízhatóbb? Speccy vagy AIDA64 Extreme?
Figyelt kérdés
Nemrég leszedtem a speccy nevű programot.Az szerint a procim 60fok-on volt,mig az aida64 extreme edition szerint csak 35fokon...melyiknek hihetek?2014. jan. 26. 11:49
1/7 A kérdező kommentje:
Az alaplap,vidikártya merevlemez hőmérséklete mindkettőnél egyezik,csak a cpu hőmérséklete nem!
2014. jan. 26. 11:50
2/7 anonim válasza:
Aida 64. De a legigazabb procihőmérsékletet még mindig a BIOS tudja.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt hogy tudom megnézni?Bocs de nem igazán értek a BIOS cuccaihoz :D
2014. jan. 26. 12:14
4/7 A kérdező kommentje:
Inditóképernyőnél a del/f2/f11 cuccra gondolsz?Ha igen akkor igy gép futtatás közben nemtudom megnézni csak ugy hogy ujrainditom?
2014. jan. 26. 12:25
5/7 anonim válasza:
Ja, a BIOS-t csak példának hoztam föl, ha menet közben akarod megnézni, akkor AIDA 64 vagy Everest.
6/7 A kérdező kommentje:
Amugy ha jól láttam ennek a processzornak 70°C a hőtűrése,afölött kikapcsol.Ezt jól olvastam?Mert akkor egyre biztosabb vagyok benne,hogy a speccy egy nagy rakás hülyeséget írt ki a cpu hőmérsékletnél :)
2014. jan. 26. 13:02
7/7 A kérdező kommentje:
De egyébként nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél :)
2014. jan. 26. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!