Miért nem bootol be a merevlemezről a gép?
Haveromnak odaadtam a régi gépem és ő a saját gépéből átrakta a merevlemezeket az enyémbe.
Bios-ban nem látom a merevlemezt és nem is tudjuk megoldani, hogy látható legyen. De bekapcsoláskor kiírja mind a két merevlemezt és azt írja, hogy nyomjak meg egy gombot.
Ezután fent egy pillanatra az látható, hogy a gép DVD olvasóról akar bootolni pedig a boot menüben beállítottam, hogy HDD-ről bootoljon.
Utána pedig a csökkentett módú indításnál áll meg, de minden opciónál kékhalált kap a gép és újra indul.
Az én régi gépemben SATA2-es merevlemez volt, azzal tökéletesen működött.
Az övében IDE csatlakozású HDD-k voltak és szalagkábellel kötöttük az alaplaphoz. (Az alaplap: Gigabyte p35 ds3)
Mi lehet a probléma? Hogy oldhatnánk ezt meg?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Azzal még kiegészíteném, hogy haverom merevlemezei nem lettek formázva, csak szimplán átraktuk a másik gépbe.
Úgy gondoltuk, hogy mi után betölt a Windows XP, letöröljük a régi drivereket és felrakjuk az újakat.
Rendben!
Köszönöm szépen! :D
Hogy tudom formázni a merevlemezt?
Ha berakok egy Windows telepítő CD-t, akkor telepítés közben tudom formázni a merevlemezt, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!