Melyik laptop lenne jobb jatekra, es milyen op renszert ajanlotok ra?
De már nem látom ezt a tipust. A többihez hasonlítva ahogy látom elég jól jártam vele akkor :DD
Bár 165-ért ez sem rossz: [link]
+ azt hallottam hogy ezekbe az asus-okba lehet rakni + memóriát, mert van neki hely pluszban, szóval itt a mellé még egy-est bele lehetne dobni szerintem, és máris tűrhető lenne :D
Nem. Itthon. Mint ahogy irtam tanulo vagyok egy epiteszti suliba. :)
En ehhez nem ertek en mindig megvettem az oprendszert. De igy akkor a 180.000ft csak a laptopra kell.
előző vagyok.
Ha magadnak nem tudod megcsinálni (letölteni, crackelni), akkor is ha beviszed egy számtech. boltba, hogy rakjon rá neked win7-et, akkor (itt nálunk kisvárosban, ahol mindenki ismer mindenkit, (vagyis tudja hogy nem vagyok ellenőr)) 3 ezerért rárak és megcrackel egy win7-et. Magyarul van egy hibátlanul használható, eredetinek tűnő win7, 3 ezerért...
Persze nagyvárosban nem tudom hogy működik ahol senki nem ismer senkit, de biztos van valami ismerősöd, aki tudja hogy hogy kell megoldani pénz nélkül egy op.rendszert. :)
Boltba azt montak nem foglalkoznak ilegalis op. rendszerrel. :/
Szv. Es 3-at is kerdeztem. :(
Ha megmondod honnan kel mit letolteni es hogy kell felrakni akkor enia meg tom csinalni. Mert a xarit is en szoktam felrakni. :/ :)
Boltba azt montak nem foglalkoznak ilegalis op. rendszerrel. :/
Szv. Es 3-at is kerdeztem. :(
Ha megmondod honnan kel mit letolteni es hogy kell felrakni akkor enia meg tom csinalni. Mert a gyarit is en szoktam felrakni. :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!