Core i7 4770k 1150, Gigabyte Z87X-D3H, Kingston KHX24C11T2K2/8X 2400 Mhz 2X4 Gb?
A címben megjelölt konfigurációt szeretném megvenni.
Kinek van tapasztalata az alábbi konfigurációval, vagy bármely részével ?
Egyik részét sem ismerem.
A K-s processzorok virtualizációja állítólag le van butítva.
Mennyire lényeges ez ?
Miben vehető észre ?
Gigabyte alaplapom nem volt soha.
2400 Mhz-es kingston memóriát ez a konfig ki tud hajtani ?
Minden vélemény érdekel pozitív és negatív is.
Jók lesznek együtt ?
Esetleg mi helyett kellene más ?
Jelenleg egy HD 7750 van. 1 Gb DDR5
Azzal eddig teljesen jó elvoltam, de persze idővel komolyabb is lehet.
De alapvetően a procira, a K-s procik hiányossága
a Gigabyte Z87X-D3H alaplap, és a 2400 Mhz-s memóriára érdekelnének tapasztalatok. Vegyen - Ne vegyem ? Vagy mi legyen más.
Pár dolog ( 4 ) hiányzik a 4770K-ból ami a 4770-ben benne van.
Mennyire lényeges ezeknek a hiánya ?
Konkrétan miben vehető észre ezek hiánya ?
Nem a keret számít, hanem hogy évekig stabil és megfelelően működő gép legyen. Tudom hogy a 7750 videokártyánál vannak sokkal jobbak, de nekem még remekül működik. Amint bajom lesz a videokártyával azonnal lecserélem sokkal jobbra.
A kérdést továbbra is nyitva van:
A 4770K szorzózár mentes és ezért a tuningolható, de bizonyos funkciók hiányoznak belőle ami a 4770-ben benne van.
Mennyire észrevehető ez a hiányosság ?
A 2400 mhz-es memória sebességét ki tudja használni az adott alaplap és proci, vagy éppenséggel rosszabbul járnék mint egy 1600-as memóriával.
Szerintem teljesen felesleges a 2400MHz-es memória...
Első sorban mire lesz használva a gép?
Jajj nagyon szeretem ezt a kérdést. :)
Mire lesz használva.:)
Mindenre, és van ssd-m.
Internetezni.
Játékra
Tömöríteni:
Video kódolásra
Photoshop szerkesztésre.
Streamelésre
Hirtelen több nem jut az eszembe.
Szóval mindenre.
A lényeg, hogy stabil legyen a gép minden alkalmazásban, mint ahogy a core 2-es konfigom is.
Amire én használom arra elég a mostani core 2-es konfigom is. De mégis szeretnék fejleszteni.
200w-os videokártyát nem szeretnék, a mostani 55w-os tökéletesen megfelel nekem.
Ezért kérdeznék elsődlegesen olyan valakitől akinek ilyen gépe van, és van tapasztalata.
Van tapasztalatod a kérdésemre vonatkozóan ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!