512mb ram elég egy tabletenek?
Aham kösz!
no problem!
Tudsz valami olcsóbb fajtát játékra(25-30E)
30k-ért kapsz egy olyat, amin böngészni még épphogy tudsz valahogy, és a legalapabb játékok elfutnak rajta.
Ha komolyabb játékokkal is játszani akarsz, meg már egy normálisabb, minőségibb tabletet akarsz, nem ilyen kínai csodákat, akkor Asus MemoPad HD7 alá nem adod.
ok te a telóknál is egycipőben járunk melyik érné meg pl Xperia l 44E
DE ha tudsz jobbat olcsóbban!
„ez megint szép és jó de ennyiért már a GTA 4-et is vinnie kéne!”
Mert miért is?
1. A GTA 4 egyáltalán nincs mobilra (technikailag minden iOS-t és Androidot futtató tablet mobil)
2. egy ARM alapú, Andridos tablet biztosan nem fog GTA IV szintű grafikát felmutatni, mert egyszerűen nem képes rá.
512 MB k.va kevés, akárhogy vesszük.
30k-ért meg biztosan nem fog találni normális tabletet játszásra, csak valami utolsó vackot, amin épp, hogy elfut egyáltalán az Android, még mobilból sincs ennyiért jó.
a PC-t hülyeség összehasonlítani a tablettel, teljesen más a kettő.
Én is azt mondom, hogy mininmum egy MemoPad HD7, de inkább egy Toshiba Excite vagy egy LG GTab 8.3 kell, ha játszani is szeretnél normálisan. (Vagy egy kézikonzol: 3DS, PSVita...)
A kézikonzol egy téren jobb, egy téren meg nem.
80E ért egy tablet kuva sok miután mondtam h ennyiért raktam össze gépet.
Ebből sajna egy dolgot szűrtem le akinek nincs pénze az ne is élvezze!De am nem gondoltam egetrengető játékokra (modern kombat vagy mi) ˝kisebb˝ max gta 3(tudom azért ez sem olyan kicsi) de főleg a net meg a filmnézés.De akkor az 1gb marad s még a végén rátok cáfolok. Am élveztem ezt a kis vitát köszi a válaszokat de azért jöhetnek még válaszok!
Akármi amiben legalább Rockchip RK3066 van már alkamas játékra.
Ez pl 30k ingyenes szállítással:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!