Mi a véleményetek a Chieftec CFT-500-A12S tápegységről?
Figyelt kérdés
380W-ot tud leadni a 12V-os ágon, igazából meghalt a régi tápegységem és ezt nem adtam el annak idején, elviekben teljesen működőképes ( 2006-os évjárat ). Intel Core i7 + 8GB ram + R9 270x-et kéne meghajtania ideiglenesen, vagy ameddig bírja. ( Előtte Intel Pentium D-t 2GB rammal és 8800GT-t hajtott )2014. jan. 23. 01:22
1/8 anonim válasza:
Pontosabban melyik i7-ről lenne szó?
Egyébként valószínű elvinné, de azért illene egy ilyen konfighoz mihamarabb venned egy minőségi tápegységet, ami nem csak névlegesen 500W.
2/8 A kérdező kommentje:
Core i7 4770k, igazából ez egy igazi minőségi táp volt annak idején, 35 ezer Ft, egyszer ventit kellett benne cserélni, arra emlékszem, de azóta is üzemel a régi gépben, de ideiglenesen átraknám, mert ezen tudok játszani, persze semmit nem tuningolnék ameddig ez van benne.
2014. jan. 23. 01:50
3/8 anonim válasza:
Elviekben el kell, hogy vigye. Ha a TDP értékeket vesszük számon, akkor a CPU+VGA max terhelésen 259W-ot fogyasztanának.
De most nézem, hogy azt a 380W-ot 3 +12V ágon adja le, szóval nem nagyon kötném rá..
4/8 A kérdező kommentje:
Az előző egy GPS-550 ab a volt
2014. jan. 23. 03:33
5/8 NoVa ^^ válasza:
XFX Pro 550 watt-öt vegyél. Esetleg Seasonic G450.
6/8 anonim válasza:
Igazából nem is értem, miért kellett ezt lecserélni, egy remek Sirtec beles táp, az ég adta egy világon semmi baj nincs vele, ettől nagyobb konfigot is elvinne.
7/8 A kérdező kommentje:
Az előzőt nem cseréltem le, meghalt, most ezze pótolnám ideiglenesen a halálát.
2014. jan. 23. 11:27
8/8 anonim válasza:
Ja, értem, akkor nem kell, hogy ideiglenes legyen, mert bőven kiszolgálja a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!