Melyik a jobb ház?
Sziasztok!
Házat keresek a leendő gépemnek és jelenleg 2 lehetséges versenyzőnk van:
-BITFENIX Merc Alpha - olcsóbb, jobb hűtés
-ARCTIC COOLING Silentium T11 - 550 W-os táp (nagyobb spórolást jelent)
Kérdés: melyik éri meg jobban? (Én az elsőre tippelnék, ugyanis sok jót hallottam róla, de nem vagyok benne biztos.) A válaszokat előre is köszönöm!
Első.
Másodikat egyértelműen kizárom a táp miatt..
A következő konfighoz lenne:
Asrock Z87 Extreme3
Intel Core i5-4670 3.40 GHz
Kingston 8GB DDR3 1600 MHz
Gigabyte GTX 760 2GB OC Edition
Seagate 1TB Barracuda
Asus DRW-24F1ST
FSP Hexa 500 W
Mennyid van rá összesen?
Amúgy szorzózáras i5 alá felesleges Z87-es lap, tuningolni úgy se tudod, hiába raksz alá tuninglapot. H87-es lapot nézz alá, például ASRock H87 Pro4.
A RAM-ot KIT-be vedd, tehát 2x4GB legyen, mert Dual Channelben valamivel gyorsabban dolgoznak.
VGA inkább R9 270X legyen, jobb vétel.
Táp inkább XFX Pro 450W legyen, minőségibb és osztatlan a +12V ága.
M-Tech NOB09A-BK +18
Mostani egyik legjobb, fél éve vettem és nagyon szeretem.
Jól teljesít. Főleg mert most vettem bele még 2 ventit.
Alig hallani pedig itt van mellettem az asztalon.
Ilyen 15-16ezres árkategóriában xigmatek asgard pro/zalman z9-z5 is/fractal design core 3000.
Viszont ha olcsóbban kell, akkor a bitfenix merc alpha sem rossz tesztek alapján.
Bőven elég lesz. Viszont, ha tervben van későbbi újítás, akkor vehetsz egy XFX Pro 550W tápot.
Egyébként most fog kiadni az AMD egy új drivert, a Mantle API-t, amivel akár 45%-os gyorsulást érhetnek el a Radeon kártyák egyes játékokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!