Nem kompatibilis az XP vel a videókártyám?
Vettem egy GT430 at o társamtól, win7 re felraktam és 2-3 óra után felraktam az XP-t a játékok miatt, ugyanis elég gyengusz gépem van, viszont előfordult olyan hogy elkezdett kerregni a hangszóró és lefagyott a gép, késöbb kék halált kaptam, ma pedig anyumnak elfeketedett a képernyő és semmire sem reagált, de a gép nem állt le.
Gondoltam a driverrel lehet probléma ezért letöltöttem a legfrissebbet, és ez fogadott(kék halál után is ilyesmi hibát írt ki)..
Mi lehet a probléma? :(
a videókártya kompatibilis
a drive (a videókártya illesztprogramja) az ami működésbe hozza az adott rendszeren.
nem valószínű
egyébként remélem windows xp sp2 vagy sp3 van a gépeden...
windows 7-nél is akkor fog működeni igazán, ha feltelepíted a hozzá való drivert
Szerintem is a rendszerrel lehet a baj, de akkor inkább Windows Thin PC-t rakj rá, ez nem egy buherált windows, hanem rendes gyári, 100%-ban kompatibilis a win7-tel, teljes körű terméktámogatással rendelkezik, rengeteg helyen letölthető magyarul (nem nehezebb mint egy 7-et beszerezni), pendrive-val telepíthető gépre.
A rendszer igénye annyi mint az XP-é, de megtalálhatók benne a főbb win7 szolgáltatások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!