Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetésges, hogy amerikai...

Lehetésges, hogy amerikai keresztapámnak ilyen gépe van?

Figyelt kérdés

Neteztem vele, én néztem, hogy milyen gyors.

AIDA64-ből ezeket másoltam ki:

Alaplap: Asus X79-DELUXE

Hangkártya: Asus Xonar Phoebus

Hűtés: Cooler Master Eisberg 240L Prestige (ez sem aida(

RAM: Geil Evo Veloce 4x8GB DDR3 1600MHz

Monitor: 3 db HP Pavilion, ránézésre 27"-os

Proci: Intel Core i7-4960X

SSD: Kingston HyperX 480GB

Hangfalak: Logitech Z906 (ez nem aida)

Kártya: 2 dv MSI GTX690 4GB

És egy 4tb-s wd vinyó

2014. jan. 20. 22:25
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem ne irigykedj (én is irigykedhetnék rá, mert nekem sincs ilyen gépem), hanem kérd meg, hogy intézzen valami állást kint. Simán kimennék dolgozni, csak nekem sajnos nem segít senki. Persze ha még suliba jársz, és még nem mehetsz, vedd úgy, hogy nem szóltam.
2014. jan. 21. 10:23
 12/12 anonim válasza:

Amúgy ezt a gépet még a kinti fizetésből sem olyan sima ügy megvenni. Nem olyan olcsó ez a gép még az ottani árakkal számolva sem. Ha például vezető séfként keres 6000 dollárt havonta, akkor is csak a félretett pénzből tudja összeszedni, nameg sokan ott is hitelre vásárolnak. Bemegy, vásárol a hitelkártya terhére.

Nem lehet mindenki olyan szerencsés a kint dolgozók közül sem, hogy milliókat keresnek (átszámolva), és fél havi fizuból megvesznek egy ilyet. A kint dolgozóknak a 95%-uk 150ezret tud kb. félretenni havonta, azt viszont könnyedén. De már ebből is meg lehet venni, hitelre.

2014. jan. 21. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!