Melyik elsimítás a legjobb ehhez a videokártyához?
Figyelt kérdés
Asus GT630(gk208)
elsimítási lehetőségek: 2x, 4x, 8x CSAA, 8x, 16x, 16x CSAA, 16xQ CSAA, 32x CSAA
Melyik a legszebb és melyiket válasszam ehhez a videokártyához?
2014. jan. 18. 21:35
1/5 anonim válasza:
Ezzel a videokártyával maximum a nagyon régi játékok esetén érdemes AA-val próbálkozni. Elméletileg egyébként minél nagyobb a túlmintavételezés (ezt jelzi a szorzó), annál szebb a képminőség, persze csak azonos típusú AA-kat érdemes összevetni.
2/5 anonim válasza:
Ezt nem értem :D . Játékoknál vagy mi?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen játékoknál.
2014. jan. 18. 21:40
4/5 anonim válasza:
Elég sok féle van. de valóban igaz újabb játékoknál nem érdemes magasabb élsimítással próbálkozni ezzel a kártyával. szerintem a 8x-os is elég jó képet tud eredményezni de ha nincs bekapcsolva nekem az se gond mert baromi pozítívan hat a teljesítményre. én pl az SMAA-t nem szeretem mert baromi elmosott képet eredményez inkább FXAA a CSAA nem tudom milyen még nem találkoztam vele vagy csak nem emlékszem rá. de szerintem ez a játéktól is függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!