Átlag használatra elég gyors és megbízható ez a gép? . MacBook Pro 13,3' (mid 2012, core i5,4gb ram,500 gb hdd, intel hd 4000 graphics)
Latni hogy meg nem volt a kezeid kozt Macbook vagy egyeb mas Mac termek. Hosszu tavon sokkal tobbet penzt fektetsz a PC-be, mint Macbe.
Tévedsz, volt a kezemben, használtam is (nem saját, én nem vennék ilyet), de ott lett belőle tele a tököm, mikor windows virtuális gépekkel kellett játszanom, hogy rendesen használhassam a nekem szükséges programokat, mert egyik sincs mac-en.
Anyaghasználatból, design-ból jeles, nem is vitatom.
A rendszer spec nekem nagyon nem jött be. Baromi csicsás, mutatós, gyors, csak épp funkcionalitásában szar. Tényleg csak annak jó, aki átlag felhasználó.
A csak azért mondom ezt, mert nem telik rá szöveget hagyjuk. Most vettem hasonló árban egy dell notit. Vehettem volna mac-et is, de fel sem merült számomra, mint opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!