Hol tudom a gépben megnézni milyen videokártya kel bele?
AIDA64 megmutatja, milyen alaplap van a gépedben. Megnézed, és ide beírod, mi megmondjuk milyen videokártya kel a gépedbe.
AIDA64 letöltése itt!
1: Feltelepíted az AIDA 64 nevű programot.
Megnyitod a programot és az ALAPLAP résznél kikeresed az alaplapod tipusát (pl: ASUS F2A55-M LK )
Az alaplapgyártó hivatalos weboldalára felmész, kikeresed az alaplapod és a bővitőhelyek tulajdonságainál megkeresed milyen video csatlakozót tartalmaz az alaplap. (PCI-e vagy AGP)
2: kinyitod a számítógéped oldalát és megnézed milyen videokártya befogadására alkalmas aljzat van az alaplapon
Eddig jutottam: Procesornév:AMD Sempron{TM}260+1,8 GHz 512MB Ram. Alaplap.Bios: ASUS A7V8X-x ACPI Bios Revizion1013. Számitogép név: MJHZTBVG-3F4D68
Tovább nemtalálom. Bocsika ,de egy 68 éves csaj vagyok kicsit nehezen fog a fejem már.Köszi a segítséget.
Meg is van az alaplap neve és tipusa :ASUS A7V8X
Ez egy régi 10 éves alaplap, amibe AGP csatlakozójú videokártyát tudsz venni.
Mivel elég régóta nem gyártanak ilyen csatlakozójú videokártyát ezért érdemes használtan venni egy számítógép bontóban.
A korod miatt gondolom nem kell neked erős teljesítményű videokártya, így pedig elég olcsón kijössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!