Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valakį tudna ajánlani...

Valakį tudna ajánlani egy jó videokártyát?

Figyelt kérdés

Eddig elégedett voltam a géppel, de az utóbbi pár hónapban szinte mindent amit leszedtem, jobb videokártya kell. Úgy gondoltam kicserélem, de nem tudom milyenre, nem értek hozzá annyira.A gépet igazából csak netezésre szoktam használni, arra tökéletes, bár facebook-on elég sok új játék nem indul el már rajta, és elvileg az is a videokártya miatt van. Perfect Worldozni szoktam, nincs nagy gépigénye, elfut rendesen most is, de ha event van vagy olyan hely ahol sok ember van, ott már akadozik.(és jó a netem, 1,3mb-al szokott lejönni ncore-ról a torrent... Ismerősömnek meg 250kb-al jön,de jobb a videokártyája, és ő semennyire se laggol a PW-ben... :/

A gép:

CPU: Intel Celeron 430 @ 1.80Ghz

Alaplap: Lenovo Intel 946GZ/PL/GL

Videókártya: Intel GMA 3000

Windows 7 Home Premium

És a videokártya vásárlással egybekötve egy 1gb-os ramot is szeretnék venni, mivel most 1,5 Gb van benne(egy 1gb,és egy 524mb-os). Az 1gb-os 800mhz-es.

Remélem tudtok segíteni :) Köszönöm

#videokártya #RAM #alaplap #DDR3 #DDR #ddr2 #Gigabyte HD5450 1gb #Sapphire HD 4850 512mb
2014. jan. 16. 23:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Még nem döntöttem teljesen de találtam egyet ami kevesebbet is fogyaszt, és jobb is a mostaninál:

NVIDIA GEFORCE 6600 GT 128MB

Ismerősöm-nek ez volt a videokártyája, és neki elég szépen futottak a játékok(persze nem ezek a legújabbak).

Ez mennyire lenne jobb a mostaninál?

2014. jan. 24. 19:26
 12/12 anonim ***** válasza:
ugy 80%al:D
2014. jan. 27. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!