Milyen hűtés kell? Milyen a legjobb ventilátoros hűtés ami nagyon jó ha felhúzod (overclocking) -olod a cpu-d?
14000ft-ért én nem vennék léghűtést,hiszen egy Thermaltake NIC F4 13500 kb...
Viszont egy 6/7,000ft-os Alpenföhn hűtővel is leszoríthatjuk a hőmérsékletet,csak mondjuk nem 45 fok lesz játék alatt hanem 45,2 ;)
~ 14,000ft-ba én már vízhűtést vennék.
Habár pont,hogy a hűtésen nem kellene "spórolni",hisz ha már kiadtunk 55,000-et egy i5-re (és gondolom nem integrált VGA van) akkor már védjük meg azt,hiszen alapból OC nélkül mindent szeletel az i5,de OC-vel könnyen meglehet "sütni",ne a hűtésen spóroljunk ;)
"csóró vízhűtés" : Cooler Master Seidon 120V RL-S12V-24PK-R1 - az egyik leggyengébb vízhűtő ,de a 25,000ft-os Noctua léghűtővel vetekszik erő tekintetében,és végülis ezen a Seidon vízhűtőn van ventillátor,tehát "ventillátoros" ahogy kérted.
#3!
Ha a butaság fájna, ordítanál a gyönyörtől!!
Használj léghűtést sokkal jobb!
A vízhűtés hibái: Egy idő után után kell tölteni,ha megáll a szivattyú és nem veszed észre szétforr a víz, és nagyon sokat eszik!!
Előnyei:Jól hűt,halk.
Nos szerintem ennyi elég a vízhűtésből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!