Rábai Péter94 kérdése:
Megfelelő az integrált VGA?
Figyelt kérdés
Nemtudom ,de még soha nem probaltam hasznalni az integrált videokarfyat ...asrock z77pro3 alaplapi vga-ja mennyit tud ?? Ilyet veszek. A cs go-t legalább viszi medium-on ?2014. jan. 15. 22:26
1/7 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a prociba integrált VGA-t lehet vele használni IGP. Milyen típusú a CPU-d?
2/7 Teno válasza:
Mivel Intel, így azok nem alkalmasak játékra
Egy APU-val azért már lehet játszogatni, de az intel megoldásai tényleg csak irodai 2D megjelenítésre alkalmasak kb.
3/7 BM-Striker válasza:
Milyen processzor lenne?
Egy 3570k IGP-je elég ahhoz, hogy nem túl magas
beállításokon játszahtó legyen CS GO.
4/7 anonim válasza:
okos tojások nem veszitek észre hogy az alaplapi integrált vga-ról kérdez és semmi féle cpu-ban lévő igp-ről .. mint az ovisok kérdeznek valamit és másról írnak ..
5/7 anonim válasza:
valószinűleg egy intel hd graphics 4000 van benne szerintem lowon ha képes futattni lagg nélkül értem ezt 800x600 very low 30 fps taláán de nem hiszem..
6/7 anonim válasza:
"okos tojások nem veszitek észre hogy az alaplapi integrált vga-ról kérdez és semmi féle cpu-ban lévő igp-ről .. mint az ovisok kérdeznek valamit és másról írnak .."
Csak hogy nincs semmilyen integrált VGA az alaplapon.
Okostojás....
7/7 Teno válasza:
#4 Ha már lemaradtál 5évvel az időben, akkor inkább ne is válaszolj, pláne h még Te szúrod le azokat, akik helyesen válaszolnak, remélem azért ilyenkor irigységből nem pontozol le mindenkit XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!