Milyen Routert vegyek? 10megabites netem van, és most 1 antennás routerem van ami 150m/sec bír, de a net sebesség csak az asztalin a normálisan elvárt, ezen már nem (laptop), a szekrények eléggé lefogják a jelet és nagyon idegesítő h mindig ledobál.
Én vettem egy közel 40 ezres asus routert, fél oldalon sorolják a tudását, dualband, gigabit, 750mbit, meg amit akarsz és az eredmény lószar.
Ezt az egészet valahogy úgy kell elképzelni, mintha lenne egy nagy puszta és a két végében 10 kilóméterre egymás felé villogtatna két ember lámpákat (router és laptop), tökre hiába van a routernek atomvillanás ereje, ha a laptop gyertyalángnyi gyenge jelét nem fogja venni nem lesz kommunikáció.
Fogalmam sincs most milyen routered van, de nagy valószínűséggel már most is az a baj, hogy a laptop tud keveset a routerhez képest, azért gyenge a kapcsolat.
A jó megoldás hogy közelebb viszed a routert a laptophoz, konkrétan ezt, vagy veszel még egy routert, repeatert, wifi jelerősítőt, vagy ilyesmit.
Meg kellene nézni hogy a gépben miyeln wifi kártya van, ileltve, hogy nincs-e megszakadva az antennája.
Ha új router, akkor Linksys mimok (160N(L),320N, vagy újabb envükön E2000) vagy tp-lin 1043-as, ezek eléggé kiforrott cuccok, és sokan moddolják is őket, van tapasztalat bőven róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!