Mi baja a gépemnek? A játékokban az fps függ a winchestertől?
A számítógépem konfigja:
Intel Core Quad Q9550 2,83ghz
4gb 1333mhz ddr2 ram
Gigabyte Geforce GTX650 2GB (1100,5000mhz)vidikari.
A CoD4 fullon megy 1920,1080-as felbontásban 90-130fps között,sokan azt mondják simán kéne 333-ba vinnie,és sokkal gyengébb pc-n is akad a 333 is.És nem tudom miért,hiszen nem egy mai játék a cod4,a gépem viszont elég jó a játék gépigényéhez képest.
Az élmény indexen a jelenlegi eredményt mutatja:
7,3 proci-
7,3 ram-
7,4 aero-
7,4 játékra szolgáló vidikari-
5,9 winchester.
Gondoltam ezt azért írom le mert arra gondoltam lehet a winchester gyenge sebességű és azért okozza ezt?Más ötletem nincs :(
(Ezt a gépet kb 2 éve vettem,azóta minden alkatrészt lecseréltem benne,kivéve a winchestert,ami 5,9-et kap a windows élményindexen)
Ha nem SSD-t használsz, akkor 5,9 pontnál nemfogsz többet kapni a HDD-re.
A 90-130 FPS pedig böven az érzékelési küszöb fölött van.
Ha normál TV-t nézel, az "60" FPS, és nemlátod hogy akadna.
Az enber szeme szerintem 25 FPS-ig semmit nem vesz észre, bár vannak olyanok akik 30-ra, mások pedig 60 ra esküsznek.
Keedves kérdező. (Előző vagyok)
Mivel ilyen szépen megkértél, kinyomoztam neked az igazságot.
A gépem nagyságrendekkel jobb a tiedénél, és nekemis max 200 FPS-em van. Persze vannak momentumok amikor felugruk 800-ig is, de az nemtart sokáig.
Úgyhogy semmi baja a gépednek, az élményindexre meg ne adj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!