Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop (főleg) játékra?

Laptop (főleg) játékra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A jövő hónapban szeretnék laptopot vásárolni,melyet leginkább játékra használnám.

Vásárlás maximum 220.000-230.000-ig

Néztem egy dell inspiron 5537es gépet, annak a full HD felbontásával nem vagyok kiegyezve,továbbá azt hallottam hogy a Dell gépek gyorsan romlanak el és egyes hardverek cseréje horribilis összegért lehetséges.

Mi a véleményetek? Ilyen árkategóriában milyen gépet vegyek? Előre is köszönöm a segítséget!

2014. jan. 14. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én így neked most nem tudok mondani,de Laptopot SOHA ne vegyél,főlleg ne,ha játékra kell!!!
2014. jan. 14. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha játékra akarsz laptopot, olyan 300k-t minimum rá kell szánnod kb. Ha ennyit rá tudsz szánni, akkor Alienware,t nézz, azok direkt gamer laptopok.
2014. jan. 14. 17:20
 3/6 halalfalo ***** válasza:

DEll gyorsan romlik?? Dell-re adják a legtöbb garanciát.

Amúgy itt egy játékra való laptop:

[link]

[link]

Ezen már egész jól mennek a játékok.

Ilyenkor gondolkodik el az ember az asztali gépen.

Szerintem rakj össze egy asztali gépet játékra. És majd ha megint lesz pénzed, akkor egy olcsóbb laptopot netezésr (ha iszonyat fontos a hordozhatóság)

2014. jan. 14. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Amit a dellekről mondtál marhaság.. Nem véletlen van a dellekre több gari mint a többire, pont hogy jobbak...

[link]

Én ilyet rendeltem a napokban

2014. jan. 14. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
A dellnél nagyon jó a terméktámogatás, bármilyen kis hiba miatt cserélnek bármit. Egyébként ha főleg játékra kell, akkor nem éri meg a laptop, mert nem arra van kitalálva.
2014. jan. 14. 18:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ.

+Nem akarok asztali gépet összetenni, a mobilitás létszükség

+ma 18:26-as: Nem én mondtam hogy gyorsan romlik, egy "ismerősöm"nek laptopszalonja van, ő mondta hogy naponta viszik be a dell laptopokat és etc. de ha ez nem így van, akkor jó(mellesleg én is mondtam neki, nem hiába van 3 év garancia.)

+Az alianware laptopokat én is néztem, pl. ezt:

[link]

tehát a legkissebb alianware-t:

4th Generation IntelŸ Core™ i5/Windows 7 Home Premium/8GB Memory/750GB Hard Drive/etc.

A toshiba sem rossz, bár az még drágább.. : /

2014. jan. 14. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!