Hűvösebb lesz a gépben, ha leveszem az oldalát?
Rosszul szellőző, gagyi "alaupapír" minőségű házaknál szokott segíteni. Normális házak szellőzése már úgy van megtervezve, hogy csak rontasz a helyzeten ha leveszed az oldallapot, még ha látszólag 2 fokot lejjebb megy a CPU hőmérséklet. De hát ugye nem csak annak kell hűlni.
A porosodást semmivel nem tudod megakadályozni, csak ha a szobádat rendbe tartod.
Komolyan mondom nem tudom egyesek hogy csinálják ezt a palota rendet. :) Hívtak egyszer egy helyre, hogy új gépükre rakjak Windows -t, utána kb 2 évre rá megint, hogy kicsit fejlesszem fel, videokártya meg egy kis RAM. Nem szedték szét takarítási céllal ez biztos, mert a garancia matrica sértetlen volt. De nem volt abba egy porszem se. :O
Takarítás és Én az külön fogalom, legutobbi (pár éves por) takarításom alkalmával a hűtőbordák közül egy "egész csordányi gyapjút" szedtem ki és hadd ne részletezzem a többit...Azóta jobban odafigyelek és számítógép asztalom is lett, szóval a szobám tiszta része a gép körül van :D
megjegyezném, hogy a ventillátorok fújási iránya és a gépben a kábelek elhelyezése (főleg az ata[IDE]) is sokat segíthet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!