Hogyan értsek úgy a számítógép hardverekhez, hogy nincs pénzem közelről megnézni, kipróbálni őket?
Szerintem se kell sok pénz. Az elméletet meg tudod tanulni a neten, sőt az alaplapi kézikönyvek is nagyon hasznosak. A youtube -on számtalan videót lehet találni a szerelésről, azt még én is a mái napig előveszem laptop szerelésnél. Mert az tényleg nem olyan mint az asztali gép, minden típus máshogy "nyílik".
A szerelés gyakorlati részét, hogy egyáltalán hozzá merj nyúlni, valóban csak élesben tudod megtanulni. Én a múltkor a bolhapiacról 8 ezerért válogattam P4 -es össze egy gépet, majd 12 -ért eladtam. :) Nem kell tehát nagy értékű cucc. P3 -as vagy AMD K6 -os konfigokat gombokért tudsz venni, ami szintén jó gyakorlásra. Szétszedheted, összerakhatod többször hogy tanulj.
Új alkatrészeken tényleg nem szabad kezdőknek gyakorolni. Volt itt több ilyen ezen a oldalon, aki hogy megmutassa milyen HERO szaktudás nélkül esett neki a gépösszeszerelésnek. Még a processzor lábait is elhajlította, a fatális hülyeségét meg arra kente, hogy a gyári AMD hűtő biztos nem kompatibilis az alaplapjával. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!