Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol találhatok egy hosszú...

Hol találhatok egy hosszú zsinórú HDMI to D-SUB adaptert?

Figyelt kérdés

Samsun smart tv-n csak HDMI csatlakozó van,és nekem meg a D-SUB lenne a jó,mert rá szeretném kapcsolni a laptopomat,és hogy ez lehetséges lenne-e?

(Egy ilyen kéne csak hosszabban: [link] )

2014. jan. 13. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy ilyen nem lenne jó neked, mert ennek a DSUB végét nem tudod a laptopodba beledugni. Ez csak egy átalakító, ehhez még kellene egy tetszőleges hosszúságú dsub kábel.

DE! Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan működne ez, mert a dsub az kizárólag analóg jeleket visz át, míg a hdmi csak digitális szabvány szerinti jeleket (dvi-re ezért egyszerű átalakítani). A dvi szabvány pedig ismeri az analóg és a digitális jeleket is. Szerintem a hdmi-dsub-ot nem lehet passzívan így átalakítani, kell hozzá egy valamilyen szinten aktív eszköz.

2014. jan. 19. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!