Hogyan tudnám húzni a CPU-mat?
Figyelt kérdés
Adott egy Intel Core i5 4670K proci egy GBT GA-H87-D3H alaplapon,ENERMAX ETS-T40-TB hütővel,kicsit akarok rajta húzni,megnéztem pár videót és mindehol az FSB sebességét álitották nem pedig a szorzót.Én a Bios bállitásoknál csak a szorzót tudom állitani FSB sebességet nem is találom,mit tehetnék ?2014. jan. 13. 18:19
1/7 anonim válasza:
Sehogy,mivel 4670K-hoz Z87-es lap kell.
Vegyél új alaplapot.
2/7 anonim válasza:
K-s procihoz minek vettél H-s lapot? Nem tudod vele húzni.
3/7 anonim válasza:
K procihoz Z lap kell.
Egyébként gondolom azt látod hogy multiplier.
Ha azt mondjuk 4,2 állítod akkor 4.2 gHz-t kapsz. Nálam legalább is így működik (Gigabyte Z87 lap).
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen,jó kis tanulópénz...
2014. jan. 15. 18:12
6/7 anonim válasza:
Vágd ki azt sz@r i5-öt úgy sem fog érni egy év múlva semmit. Vegyél FX-et, az processzor. Ajánlom a 8320-at meg rá egy jó hűtőt. Eljátszol majd rajta maxon jópár évig. Az i5 a négy magjával lassan elmehet a búsba. Most még király mert egy szálon erős és a régi progik azt használják. Aztán majd néznek a friss i5 tulajok hogy egy 6 magos FX odaveri az új játékokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!