Alábbi gépről vélemény? Ezek voltak a szempontok: 75e Ft (ipon) ; későbbi bővíthetőség (fm2+-ra jó lesz).
GIGABYTE GZ-X2 Fekete
FSP FSP400 60APN 85
GIGABYTE GA-F2A88XM-HD3
AMD A4-6300 3.70GHz FM2 BOX
KINGSTON 4GB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3B1/4G
WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX
"a videókártya hol van?"
prociba van integrálva. :-)
Az általa választottba:
- GPU Type: Radeon HD 8370D
- Shader cores: 128
- Base frequency (MHz): 760
Amit én mondtam abban:
- GPU Type: Radeon HD 7560D
- Shader cores: 256
- Base frequency (MHz): 760
Nem sok, de jelentősebb mint egy általános alaplapra integrált VGA. :-)
jó lenne egy AMD Athlon II X4 760K 3.8GHz FM2 Processzor-is!
sosem értettem hogy a BOX-os verzió miben jobb....
"sosem értettem hogy a BOX-os verzió miben jobb"
van CPU kötői is hozzá, ha nem akarsz csicsás tuning hűtőbordát külön venni, akkor az a célszerű.
Az alaplapra integrált, és a CPU -ba integrált között azért ég-és föld a különbség.
Igaz nem ér fel a kártyával, de messze jobb mint egy alaplapra integrált, és amíg lesz pénze egy 30 ezres kártyára addig ez is megteszi.
utálom az automatikus javítást.
szóval BOX esetén hűtő borda is van hozzá.
Köszi mindenki.
Vga direkt nincs benne és a proci is csak azért ekkora, mert ez fért bele az árba. Max még az a6-5400k proci lett volna ez helyett, de sok különbséget nem láttam a kettő között, tuningolni pedig nem akarom.
AZt értem h most azért veszel APU-t mert nincs pénz karira, de olyan gyenge APU-t választottál, ami később a vásárolt VGA-dhoz is gyenge lesz
A8-5500 vegyél szerintem, aminek a proci része is jobb, mint az általad választott 2magos APU-knak
Inkább akkor vedd meg pár héttel később a gépet, de megéri gyűjteni még
Azt jól tetted h FM2+ lapot néztél, persze ha egy jó Kaverire vársz, akkor az előző pár sort visszaszívom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!