Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Na most akkor ATI vagy nVidia...

Na most akkor ATI vagy nVidia kártyát éri meg venni játékra?

Figyelt kérdés

Mindenki mást mond. Valaki azzal jön hogy az ATI erősebb, valaki meg hogy az nVidia támogatottabb. Egyszerűsítve vegyünk árkategóriákat, és válasszuk ki a lehető legjobbat mind ATI, mind nVidia kártyánál.

1.) 20.000 Ft

2.) 30.000 Ft

3.) 50.000 Ft

4.) 70.000 Ft

5.) 100.000 Ft felett

Amúgy nVidia kártyáknál mi számít jónak. Például Melyik nVidia kártya van a HD7770 szintjén?

2014. jan. 13. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

A kérdés majdnem ugyanaz mint amikor azt kérdezik AMD vagy Intel proci a jobb

Tökmindegy.

Ha valakinek csak 50.000 Ft-ja van videokártyára rá se néz a 20.000-es választékra, de a 100.000-re sem.

Valamint ez a kérdés ma megválaszolva egész más eredményeket fog szülni három-négy hónap múlva.

Szóval, ha van pár szabad órád ,napod kezd el keresni és összeállítani a válaszokat a kérdésedre ár szerint csoportosítva, olvass teszteket, a Google mindenben segít.

Majd az egészet kezdd el elölről pár hónap múlva...

2014. jan. 13. 14:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Teljes mértékbe igazad van! Köszönöm a választ!
2014. jan. 13. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Fej-fej mellett haladnak,szerintem hatalmas különbség nincs közöttük. Nekem volt már nvidiám meg ATI-m is mind kettővel megvoltam elégedve.
2014. jan. 14. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!