Mit csináljak ezzel a processzor túlmelegedéssel?
a képen látható, hogy a procim ma elérte a 104 fokot miközben arra vártam, hogy a böngészőt megnyissa... eddig is meleg volt olyan 80 fok körül, de most teljesen elment az esze. Vettem rá új hűtőt, ventilátort, újra kentem hűtőpasztával, ellenőriztem, hogy megfelelően tettem e rá vissza a hűtőtestet, minden jó, rengetegszer szereltem már a gépet, de ezzel valahogy nem boldogulok. tettem mellé egy plusz ventilátort ami oldalról fújja a testet hátha jobban hűl de semmi eredménye nem volt. Procim nincs feljebb húzva, gyári alap beállítás megy rajta. Intel Celeron 2.66 Ghz 9 éves, nem akartam új procit venni, mert azt ugyanúgy nem hűtené le lehet és feleslegesen lett volna megvéve. Ebből kifolyólag teljesen bevan lassulva a gépem. Ha bárkinek valami ötlete van mit kezdjek vele kérem írja le :) köszönöm szépen
Hmm, lehet h valamit mégse jól csináltál, szar a paszta vagy nem rögzitetted jól, bár akkor be se kapcsolna a gép
meg azért más programmal is megnézném a hőmérsékletet, lehet az adott program nem jó egy picit
a BIOS-t is érdemes lenne megnézni, esetleg resetelni a gyári beállításokra, h minden az eredetibe kerüljön vissza, lehet anno belenyúltál picit
a hűtőborda is tűzforró, mellesleg a programban a többi hőfok érték nem tudom mit jelez, pl a vinyóra csak 30 fokot is, de szinte kézzel megfogni azt is lehetetlen mert olyan meleg és ez igaz a videokártyára is.
Igen régebben nekem is kikapcsolt 80 fok felett.. legalábbis lefagyott és addig nem indult újra míg kicsit nem hűlt le, most viszont semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!