Ezek közül melyik a legjobb processzor játékra?
Van pár jelöltem:
Amd phenom II x4 965
Amd athlon II x4 750k
Amd fx6300
Amd fx8350
Intelben nem gondolkodom, ezek közül kéne ár-érték arányban a legjobb, egy Hd 7770 mellé és 8 giga ddr3 mellé játszani.
Nem full grafikán, hanem normálon 1280*720 felbontáson.
Olyanok mint a gta 5(már ha van pc verziója), crysis 3, COD Black Ops 2, Prototype 2, Sleeping dogs, meg ilyenekre.
És az hogy is van, hogy a 6 és a 8 magos nem is 6-8 hanem 3-4 mag csak bizonyos technikával megosztva, hogy gyorsabb legyen?
Szerintem a 7770 is elég erős, nekem nem kell full hd, se ultra beállítások, ezzel meg elvileg már minden játék el megy.
Ráadásul a következő erőszint sokkal drágább, ez 30 kiszállítással, az erősebbek bőven 50 környékén.
Végül is, a mai játékok elég vga függőek csak, de azért nem is akarnék gagyi procit se.
Azért nem annyira jól hangzik, hogy 750k, mert abban kevés az L2 és az L3 is a többihez képest.
Azt hiszem az fx 6300 lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!