Sata-s rendszernél mindegy hogy melyik helyre kötöm az alaplapon?
Figyelt kérdés
Azt értem ez alatt hogy van egy irom, és két vinyóm amiből az egyik rendszervinyó. Mindegy hogy melyik helyre kötöm be őket az alaplapon? Vagy van egy sorrend?2014. jan. 11. 17:49
1/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Az összes SATA csatlakozó egyenértékű.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert a napokba kötöttem be egy másik vinyót és nem akart elindulni a rendszer, nem is ismerte fel a vinyókat. Megcseréltem az adatkábelt és utána gond nélkül elindult.
2014. jan. 11. 18:10
3/5 anonim válasza:
A BIOS-ban nem az vinyó volt elsődlegesnek kijelölve amelyiken az operációs rendszer volt, hanem a másik.
Egyszer émn is jártam így, de viszonylag hamar rájöttem a dologra. Én nem átkábeleztem, hanem a BIOS-ban turkáltam kicsit.
4/5 A kérdező kommentje:
De a vinyókat teljesen nem látta. A scanning drives-nál semmi nem volt, csak ment fel a csik és ennyi. Kábelt megcseréltem és utána egyből ment.
2014. jan. 11. 19:34
5/5 anonim válasza:
A tapasztalataidtól függetlenül a SATA csatlakozók egyenértékűek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!