Miért zúg a fülhallgatóm? (Razer Carcharias)
Figyelt kérdés
Vettem egy ilyen fülest, bedugtam és zúg mint a fene, nem csak akkor amikor ki van kapcsolva a gép hanem amikor nincs. Próbáltam úgy hogy csak füles hátúl, csak füles elől, füles és hangfal egyszerre a füles minden esetben zúgott. Még zajszűrő cuccot is raktam a kábelre.
Illetve amikor egyszerre vannak és a fülesnek az USB-jét bedugom egyből elkezd szólni a halk zúgás mind2-őn (a régebbi gagyi fülessel nem voltak ilyen problémáim)
Hangkártyám nincs...(alaplapi) most kiakarok húzni 1-2 ventit a gépből mert arra gondoltam lehet az zavar be ha valakinek van másik ötlete megköszönném a segítséget.
2014. jan. 11. 17:07
1/1 alfamate89 válasza:
A másik kérdésedhez tett válaszom: A Carcharias nem USBs headset! Valami másod van akkor, esetleg Megalodon? Én első körben kipróbálnám 1 másik számítógéppel/laptoppal. Rögtön kiderül, hogy a gép, vagy a füles a ludas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!