Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem érzékeli a szgépem...

Miért nem érzékeli a szgépem az USB-n hozzácsatlakoztatott eszközöket?

Figyelt kérdés

Miért nem érzékeli a szgépem az USB-n hozzácsatlakoztatott eszközöket?

2-3 napja még müködött, most meg már semmi. Akár a digitális f.gép, akár a telefonom...a gépen sem mutatja semmi jelét hogy érzékelné, sem a két kütyün nem jelenik meg a csatlakozás jele. Tegnap letöltöttem az IE.8-at. Nemtudom lehet-e köze hozzá. Vagy mi más lehet az oka?

2009. nov. 30. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Conficker féreg vagy INF/Auto.Run, pentdrive-val vihetted haza. [link]

Írtása: speciális írtója, ha nincs a gépeden más NOD-ESET termék, akkor [link] a honlap jobb oldalán: ESET Conficker Remover. Ezt futtasd le.

2009. dec. 1. 01:30
 2/7 anonim ***** válasza:
A gép nem érzékeli vagy az oprendszer? ha ráteszel egy pendriveot, bootlosákor már látnia kell, ez sem látszik? ha nem megy, akkor le van tiltva az USb kezelés a BIOSban esetleg? Ha induláskor látszik, csak Win alatt nem, akkor az eszjközkezelőben sem jelenik meg ismeretlen eszközként? Az eszközkezelőben minden oké? nincsenek sárga figyelmeztetőjelek?
2009. dec. 1. 08:32
 3/7 A kérdező kommentje:

első válaszadónak üzenem, hogy van nod 32-m azt lefuttatom és kiadja a káros fájlt és töröljem?

második válaszadónak: húú ez nekem nagyon bonyolult igy :\ sima pendrivem nincs, csak teló és mp4 vagy digitális fényképező. nem jelez ismeretlent, semmi reakciót nem mutat arra hogy valamit bedugtam (sem a hozzádugott eszköz nem mutatja a megszokott kapcsolódás jelet)

köszönöm a válaszokat :) kérlek segitsetek még!

2009. dec. 1. 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:

letöltöttem az első válaszadó linkéjröl az eset-et, azt irta ki két másodperccel a megnyitás után h "has not been found" - szóval semmi.

nod 32-vel végeztem egy mélyreható vizsgálatott, ott találtam pár zwunzi virust, azokat szépen letöröltem.

második válaszadó: most már változott a helyzet, ha a digifényképezőt bedugom, néhol érzékeli, aztán hopp már nem, aztán kicsit megint, aztán megint nem. amikor nem, akkor már jön a megszokott "ismeretlen eszköz ... nincs illesztőprogi" (deutálom) kerestem drivert neten fujfilmhez, találtam letöltöttem semmi...

teló még mindig egyáltalán nem müködik... annál végképp semmit sem jelez

attol félek hogy multkor is történt egy ilyen "baleset", és a végén már a monitort sem észlelte, stb... szoval ujratelep. lett a vége :\ most szeretném ezt megelőzni

2009. dec. 1. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pontosan az ilyen bajok miatt álltam át a kártyaolvasó használatára. Alapból letiltottam azt, hogy ezek az USB portokhoz csatlakozó eszközök AUTOMATIKUSAN induljanak. Mert ha igen, akkor mindig fennáll a hiba van a fertőzés veszélye. Inkább csatlakoztatom és a Sajátgépről inditom.
2009. dec. 2. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg lehet belső kábelhiba is az USB portoknál, zárlat vagy hasonló. Akkor pedig szerviz.
2009. dec. 2. 19:13
 7/7 A kérdező kommentje:
kártyaolvasóra gondoltam, de a mp4böl enmtudom kivenni... usb hiba nemhiszem, nyomtató (még) müködik meg a bill. is (még). hiába dugtam be azok helyére a 3 nemmüködö eszközt (külön kábeleik vannak) nem müködtek a jo portokban sem :\
2009. dec. 2. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!